Támogatott tartalom

A hajhullás okai – kérdések és őszinte válaszok

Míg a hajhullás okai valóban számosak és igen változatosak, addig szerencsére a legtöbb esetben ez a komoly lelki teherrel járó probléma visszafordítható, de legalábbis szinten tartható.

Ugyanakkor fontos különbséget tennünk a hormonális változásokból következő hajveszteség és a drasztikus, intenzív, látszólag abszolút indokolatlan hajhullás között.

Míg az előbbi az uraknál és a hölgyeknél általában életkori jelenség (a férfiaknál 40 fölött, a nőknél a változókorban lép fel ez az állapot), addig az utóbbi hátterében számos ok húzódhat meg.

A hajhullás okai ennek tükrében színes spektrumot járnak be, egészen a gyógyszerek okozta mellékhatásoktól kezdve a hajhagymák nem megfelelő tápanyagellátásán keresztül egészen a szervezetben fellépő gyulladásokig.

A hölgyek körében a szülés okozta hormonzavar is okozhat drasztikus hajveszteséget, de a stresszes életmód, helytelen életvitel és a fejbőr kóros elváltozásai is lehetnek a probléma előidézői.

Annak érdekében, hogy a hajhagymák életerős hajszálakat termelhessenek, megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminokra, ásványi anyagokra és aminosavakra van szükségük.

A prémiumszínvonalú magyar termékek, a VARGA Herbal természetes, gyógynövényes hajerősítői garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, ha a hajhullás okait szeretnénk megszüntetni.

Hajhullásra sampon? Igen!

A tapasztalat azt mutatja, a hajhullásra sampon is jó szolgálatot tesz, persze kizárólag abban az esetben, ha az adott termék kifogástalan minőséget élvez. A VARGA Herbal gyógynövényes, koffeines samponjaiban nem fogunk csalódni!

A gyógynövényes samponok két fő összetevője, a csalán- és a zsurlókivonat a szilícium gazdag forrásaként kiválóan erősíti a hajszálak szerkezetét. A hajhullás intenzitásának csökkentésében a dió- és a nyírfalevél kivonat jár élen.

Az érzékeny, fájó fejbőrt semmi sem nyugtatja olyan hatékonyan, mint a zsálya- és kamilla kivonat. Végül, de nem utolsó sorban, a fejbőr vérkeringésének serkentését, illetve a hajszálak mihamarabbi növekedését a sampon torma-, menta- és koffeinkivonata támogatja. Ha hajhullásra sampon – akkor csakis a VARGA Herbal!

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.