Támogatott tartalom

A kishaszongépjármű kategória egyik ékköve a billenő platós kisteherautó

Bár a kishaszongépjármű kategória igen széles skálát fed le e járművek terén, nem véletlenül emelkedik ki a csaknem ezerötszáz modell közül a billenő platós kisteherautó, amely számos magánszemély és vállalkozó nagy kedvence. Lássuk, miről is van szó pontosan!

Milyen előnyeri vannak egy kishaszongépjárműnek?

Valójában számos előnye van annak, ha az ember egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű tulajdonosa. E gépek esetében például hatalmas előnyt jelent az, ha raktere nagy és komoly súlyokat bír el, ennek ellenére az alap méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié. Hiszen ez a közlekedést és a fenntartást is nagy mértékben könnyebbé teszi.

A fokozott kezelhetőség, valamint a környezetbarát motorok pedig csak a habot jelentik azon a bizonyos tortán. Mindez pedig kifejezetten versenyképes költségekkel párosul, ami szintén hatalmas előnyt jelent mind a vásárlás, mind pedig a használat során.

Mivel emelkedik ki a többi közül egy billenő platós kisteherautó?

kishaszongépjármű

Számos olyan munkakör létezik, amelyek esetében hatalmas segítséget jelenthet egy billenő platós kisteherautó. Ezekben a járművekben ugyanis egyesül a platós szerkezetének erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága egyaránt.

Igen komoly előny továbbá az is, hogy billenési szög 45°, ennek köszönhetően pedig nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmassá válnak.

Mindezeken felül lényeges információ a billenő platós kisteherautó modellekkel kapcsolatban, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva, ez pedig minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírást eredményez.

Ráadásul a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. E kishaszongépjármű lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

Pontosan e fentiekből kifolyólag ezért érdemes alaposan megismerni az egyes modelleket annak érdekében, hogy tényleg egy hasznos, praktikus, a mindennapi munkavégzést nagy mértékben segítő kishaszongépjármű büszke tulajdonosai lehessünk.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.