Támogatott tartalom

A legnépszerűbb sneakerek a hétköznapokra

Mindenki szeret egy kicsit kimozdulni, ellátogatni a közeli állatkertbe, sétálni az erdőben, járni a természetet, kint lenni a szabad levegőn. Ehhez azonban olyan lépőkre van szükség, amelyek bírják a rendszeres használatot, nem koszolódnak, nem szakadnak el, tartják a lábat és a bokát.

Szerencsére a környezetünkben bőven akad olyan sneaker, amelyik megállja a helyét a mindennapok során. Az alábbiakban olyan darabokat mutatunk be, amiket Te is bátran beszerezhetsz, ha még a természetben is trendi akarsz maradni.

Népszerű márkák bűvöletében

Ha őszinték akarunk lenni, legszívesebben mindenki szimpla sneakerben indulna útnak reggelente. Igaz ez akkor is, ha nem munkába vagy suliba megyünk. Amikor csak vásárlásra adjuk a fejünket, kirándulunk a családdal, akkor is inkább a kényelmes és biztonságos darabokat választjuk.

A True to Sole Nike sneakerjei minden igényt kielégítenek, tekintve, hogy számtalan színállásban és méretben kaphatóak. Előnyük, hogy vannak rövidebb és hosszabb szárral ellátott modellek is, ezáltal érdemes őket akkor is viselni, ha a boka tartásáról van szó. A Nike Force 1 Mid Pine Green például tökéletes megoldás, ha valamivel stabilabb cipőre van szükség.

A Travis Scott által megálmodott cipő

Fények, kamera, megérkezett a Jack. A Travis Scott stílusára jellemző, vadonatúj Jumpman Jack cipő az élet minden területén megállja a helyét. Úgy tervezték, hogy mindenki számára tökéletes választás legyen, aki szereti az aktív életmódot, szüksége van a tapadásra, a kényelemre, a magabiztosságra. A teljes bőr és nubuk, valamint vászon kombinációjával készült darab oldalát különleges gumival vonták be, amely gondoskodik a stabilitásról.

A lépőt logók és grafikák egész sora díszíti, beleértve a kopott Jack grafikát a külső talpon, valamint a Jumpman Crown logót a nyelven. A Cactus Jack arc sem maradhatott le, az a sarkán kapott helyet. Ez a surranó mindenkinek és mindenkihez szól, nem kell többé keresgélni, megtaláltad, amire vágytál.

Itt megtalálod a legnépszerűbb Nike sneakereket

A már említett True to Sole üzletben és webáruházban olyan kedvelt Nike modelleket találhatsz, mint az alacsonyabb szárú Dunk Low vagy a magasabb szárú Dunk High. Emellett választhatsz a számtalan Air Force 1 vagy Jordan sneaker közül is, hiszen mindegyik jó választás a hétköznapokra.

Manapság azonban már rengeteg a kamu webshop, amelyek anélkül verik át a vásárlókat, hogy azt az ember időben észrevehetné. A hamisított ruhák és cipők esetében nincs biztosíték semmire. Éppen ezért kizárólag megbízható helyről érdemes sneakert választani, mint amilyen a True to Sole, hiszen ők eredetiséggaranciát vállalnak minden egyes darabjukra.

Az összes cipőt egyesével ellenőrzik, mielőtt azok a boltok polcaira kerülnének. Mind megkapja a “True to Sole Authenticity Tag” jelzést, amely 100%-ban biztosítja az eredeti termék valódiságát.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.