Támogatott tartalom

A nyakláncok helyet érdemelnek a gyűjteményedben!

Olykor kifejezetten nehéz meghatározni, hogy miért nem érezzük teljesnek a megjelenésünket. Ha a hajunk megfelelő, a sminkünk előnyös és a szettünket is csinosnak találjuk, akkor előfordulhat, hogy a kiegészítőink terén nem stimmel valami.

Egy nyaklánc remekül feldobja az összhatást

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy egy-egy kiegészítő mekkora hatást gyakorol az összeállításunkra. Egy feltűnő öv, egy mutatós táska vagy egy új pár cipő is formálhatja a képet, de legalább ennyire fontos, hogy milyen ékszereket viselünk.

Gyakran a dekoltázs környéke marad üresen, pedig egy briliáns nyakék kiemelheti a vonásainkat. A Velekey Ékszervilág webáruházban fellelhető nyakláncok mind arra várnak, hogy újdonsült tulajdonosuk nyakában ragyoghassanak.

Ha számodra is fontos, hogy olyan időtálló darabokkal gazdagodj, amelyek valóban passzolnak a stílusodhoz, és lehetővé teszik, hogy tündökölhess, akkor érdemes megfontolni egy különleges nyaklánc beszerzését. A tervezők szabadjára engedték a fantáziájukat, így gyakorlatilag nincs olyan elgondolás, amely ne öltene testet egy kitűnő nyakék formájában.

A sokszínű palettán számtalan modellből válogathatsz attól függően, hogy milyen jellemzőket preferálsz ékszerek terén. Játszhatsz a színekkel, a különféle anyagokkal és alakzatokkal, és az alapján is dönthetsz, hogy éppen visszafogottságra vagy némi extremitásra vágysz.

Találd meg a hozzád illő darabokat!

Manapság nagy kultusz övezi az ékszerviselést. Azonban nem attól válik minőségivé a kollekciód, hogy rengeteg modellt felhalmozol. Próbáld meg azokat a darabokat fellelni, amelyek tényleg passzolnak a stílusodhoz és méltó módon képviselnek téged.

Először azt érdemes átgondolni, hogy te melyik típushoz tartozol, vagyis az aranyból vagy ezüstből készült ékszereket preferálod jobban. Ezután elkezdheted meghatározni a nyaklánc főbb jegyeit. Itt kerül elő a lánc vastagsága, az olyan díszítőelemek, mint a kristályok vagy gyöngyök, továbbá a medálok, amelyekkel még egyedibbé teheted az ékszert.

Azt is vedd figyelembe, hogy milyen kiegészítők lapulnak még az ékszeres ládikódban. Ha több darabot szeretnél kombinálni, akkor célszerű ügyelni arra, hogy stílusjegyek és anyag terén harmonizáljanak egymással a modellek.

Az ékszerek meghálálják a gondoskodást

Nem elég az ideális nyakláncot kiválasztani. Az ékszereink élettartamára nézve döntő jelentőségű, hogy megfelelő tárolást biztosítunk-e számukra és optimális időközönként tisztítjuk-e őket.

Borzasztó érzés, amikor egy szerettünktől kapott ék a kukában landol, mert a gondatlanságunkból adódóan elszíneződött, elkopott vagy elszakadt. Törekedjünk arra, hogy az ékszereket rendezetten, egymástól elkülönítve tároljuk, hogy ne súrolják egymást, és kevesebb esély legyen az összegubancolódásra.

Emellett időnként óvatosan tisztítsuk meg őket, hogy eltávolíthassuk a felgyülemlett szennyeződéseket. Ha odaadást mutatunk a gyűjteményünk darabjai felé, sokáig viselhetjük kedvenc modelljeinket!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.