Támogatott tartalom

Alvázas kisteherautók

Az alvázas kisteherautók kis méretük ellenére hatalmas súllyal elbírnak, ráadásul pontosan kis termetük miatt számos szempontból nagyon praktikusak. Lássuk, miben rejlik e járművek titka és mit tudnak nyújtani a számunkra!

Az alvázas kisteherautók csak méretüknél fogva nem egyeznek a magasabb kategóriába tartozó járművekkel, számos más szempontból tökéletesen ki tudják elégíteni az ember elvárásait. Ugyanis ezek a járművek olyan átalakításokra képesek, amelyek felemelik őket a nagyobb méretű, ugyanolyan teljesítményre képes szállító járművek közé.

Mit tudnak az alvázas kisteherautók?

Ezek a teherautók négy különböző felszereltségi szintet kínálnak, ugyanis az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

Nagyon sokat tesz hozzá a szállítási és vezetési élményhez továbbá például a megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál. Az alvázas kisteherautók stabilitását pedig a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja.

Mindezeken felül a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. A dupla parabolarugós hátsó felfüggesztés pedig csak hab a tortán ebben az esetben.

Négy járműépítmény, öt felszereltségi szint

alvázas kisteherautó

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljenek az egyedi igényeknek ezek az alvázas kisteherautók , öt különböző felszereltségi szint áll rendelkezésre. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig a sofőrök vezetési élményét.

A lelkét pedig a az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Mindezek alapján látható, hogy bizony ezekben a járművekben megtalálható minden, amire szükség lehet a nagy teherbírású, mégis alapvetően az átlagosnál kisebb méretekkel bíró alvázas kisteherautók esetében. Ez pedig tökéletes alapja minden olyan tevékenységnek, ahol a mindennapok részét képezi a nehéz vagy nagy méretű dolgok szállítása egyik pontból a másikba.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.