Támogatott tartalom

Így keress ingatlant az Őrségben

Sokunk dédelgetett álma, hogy a szűkös városi lakásból vidékre költözzön egy tágas családi házba, amihez egy jó nagy udvar és kert is tartozik. A vidéki életnek számos előnye van a nagyvárosokkal szemben, különösen akkor, ha gyerekek is vannak már a családban.

A vidékre költözésnek az első lépése, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő ingatlant. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant keresőknek Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

Egyszerű ingatlan keresési lehetőségek (menü használata)

Az ingatlan keresők többsége egyszerűen a fő menüpontokat használja ingatlan kereséskor. A legtöbben a településen és a kategórián kívül csak a maximum árat állítják be, pedig rengeteg egyéb keresési paraméter van, amivel lehetne szűkíteni a találati listát és ezzel csökkenteni az ingatlanok keresgélésével töltött időt.

Speciális keresési lehetőségek

A megveszLAK.hu főoldalán több, mint 25 különböző speciális keresési lehetőség linkje található, amik a speciális ingatlanra vágyók igényeit is ki tudja elégíteni, mint például az Őrségi ingatlanok oldal, ami az Őrség egész területén található ingatlanokat gyűjti össze.

Természetesen ezen az oldalon is lehet árra, szobaszámra, telekterületre is szűrni, úgy ahogy az összes kereső oldalán a megveszLAK-nak. A legtöbb ingatlan kereső tudja azt, hogy milyen típusú ingatlanba szeretne költözni. A legnépszerűbb az eladó ház Őrség oldal.

Ha nem csak keresd az ingatlant

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján az ingatlan hirdetés feladás ingyenesen lehetséges a magánszemélyeknek. Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.

Konklúzió

A fentiekből is látszik, hogy a megveszLAK.hu az egyik legfelhasználóbarátabb országos ingatlan hirdetési portál, ahol az eladó és kiadó ingatlanokon kívül még cserélhető ingatlanok között is lehet böngészni. A portál népszerűségét mutatja, hogy az utóbbi 3 hónapban a hasonló portálok között a hatodik leglátogatottabb volt.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.