Támogatott tartalom

Így válassz megfelelő fürdőszoba bútort!

Bármilyen méretű is a fürdőszobánk szükség van tárolóhelyre. Ugyanakkor szempont, hogy harmonikus maradjon a berendezés a tárolóhelyek elrendezése után is. Nem könnyű megtalálni a megfelelő anyagból, méretben, valamint kivitelben készült berendezést.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy hol foglalkoznak fürdőszoba bútorok forgalmazásával és hogyan tudsz legkönnyebben választani.

Milyen tárolót válasszunk?

Abban az esetben ha megfelelő méretű hely áll rendelkezésre, a legjobb a komplett fürdőszobabútor, hiszen így lesz teljes az összhang a fürdőben.

Amennyiben nagyon kicsi a hely, de van rá lehetőségünk, hogy készíttessünk asztalossal berendezést a fürdőszobába, ez a legjobb megoldás a hely kihasználása szempontjából.

Ha erre nincs lehetőségünk akkor próbáljunk meg dobozokat, vagy kosarakat tenni a helyiség több pontjára, hiszen ezekben is tökéletesen el lehet pakolni.

Milyen legyen a bútor?

A fürdőszobai bútoroknál nagyon fontos, hogy anyaga olyan legyen, ami bírja a párát és a nedvességet. Általában a műanyag, fém, üveg, gránit alapanyagok a legelterjedtebbek. A fa sajnos a pára és a víz miatt nem a legjobb megoldás.

A jó minőségű dekorlapból készült fürdőszoba bútorok hosszú élettartamúak, de viszonylag drágák. Az MDF lap hosszú élettartamú, de igen sérülékeny anyag, így a legolcsóbb a laminált bútorlapból készített fürdőszoba bútor.

Víz elleni védelem

Biztos, hogy a mosdó és környéke napi kapcsolatban lesz a vízzel, ezért itt a legfontosabb  kialakítani egy vízzáró réteget. Logikus, hogy a mosdó alja rejti a szifont és a vízvezeték ki és befolyó nyílásait.

Tárolóhelyek

Nem szabad elfelejteni, hogy a fürdőszobai tárolókba valóban van mit pakolni, ugyanis itt helyezzük el a kozmetikumokat, a tisztítószereket, a törölközőket. Lehet komplett szekrényt vagy bútor elemeket is elhelyezni a térben, attól függően, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre.

Fontos lenne, hogy előre megtervezve rendeljük csak meg a szükséges elemeket. Lehetnek ezek falra szerelhető vagy lábon álló változatok is. Tükör mindenképpen jól jön majd, ez lehet a falra vagy a bútor lapjára rögzített változat egyaránt.

Ha azonban olyan nagyméretű fürdőszobánk, hogy elfér benne a dupla mosdó is, akkor van helyünk, hogy elrendezzük a fürdőszobai dolgainkat. Betehetünk még egy törölközőtartó létrát, vagy egy kényelmes fotelt is.

A világításra azonban mindig ügyeljünk. Fontos, hogy a lakás ezen részén is megfelelő legyen a fény.

Miért érdemes webshopból választani?

A Zuhanykabin-szaniter webáruházban választható fürdőszoba bútorok stílusa, mérete és színe nagyon nagy választékban áll a vásárlók rendelkezésére, hiszen egy ide passzoló bútor évekre meghatározza a fürdőszoba hangulatát. Kapható itt a klasszikus, a modern, a minimál, a rusztikus fürdőszoba bútorokon kívül még komplett fürdőszoba szettek, valamint akciós fürdőszoba darabok is.

Összegezve: Elmondható, hogy miután minden fürdőszobában szükségünk van tárolóhelyre, ha megtehetjük, olyan fürdőszoba bútorokat rendeljünk, amelyek tényleg passzolnak a helyiségbe és bőven tudunk hova pakolni bennük.

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.