Támogatott tartalom

Ismerkedj meg a viszonteladói tárhely csomagokban rejlő lehetőségekkel!

Ha te magad vállalkozó vagy, akkor biztosan folyamatosan keresed a legjobb lehetőségeket, hogy nyereségre tegyél szert. Rengeteg potenciál rejlik a viszonteladói tárhely szolgáltatásban, amelynek lényegével az alábbiakban megismerkedhetsz.

Kinek jó ez a szolgáltatás?

Alapvetően azok számára izgalmas ez a lehetőség, akik valamilyen okból kifolyólag nem kívánnak saját szerverre beruházni és fenntartani azt, esetleg nincs is rá lehetőségük. Egy szervernek ugyebár telepítési költsége van, meg kell vásárolni bizonyos szoftvereket, és a fenntartásával kapcsolatban is felmerülhet jó néhány kiadás.

Az AB Plusz viszonteladói tárhely csomagjai megoldást kínálnak ezen problémák kezelésére. A megfelelő tárhelyméret mellé korlátlan szolgáltatások járnak. A dolgod tehát csupán annyi, hogy kiválasztod a tárhelyméretet, majd megkezded azok értékesítését.

A viszonteladói tárhely bérlésének további előnyei

Amennyiben az AB Plusztól bérelsz viszonteladói tárhely csomagot, akkor a szokásos Cpanel tárhely admin felület hozzáférés mellé kapni fogsz egy Cpanel WHM viszonteladói tárhely admin felület hozzáférést is. Itt létrehozhatod a saját tárhelycsomagjaidat, továbbá arra is lesz lehetőséged, hogy megadd, milyen szolgáltatásokat érhetnek el jövőbeli ügyfeleid, és mekkora legyen a tárhelyek mérete.

Ha az előfizetőidnek gondja támad, akkor a kérdést továbbíthatod annak, akitől a viszonteladói tárhelyet bérled, jelen esetben az AB Plusz csapatának.

A kérdésekre tehát szakértőktől fogsz választ kapni, így ügyfeleid igényeit, problémáit fogod tudni kezelni abban az esetben is, ha nincsenek beható ismereteid a Cpanel használata kapcsán. Az ügyfélszolgálat egyébként az év 365 napján rendelkezésre áll napi 24 órában.

Mint minden tárhely esetén, itt is több csomag közül választhatsz

Ahogyan a sima, hagyományos webtárhelyek esetén, a viszonteladói tárhely csomagokból is többféle létezik, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Az AB Plusznál a starter csomag a legkisebb, amihez 10 GB tárhely jár. Van 20 GB-os, 40 és 80 GB-os konstrukció is.

A csomagok díja fizethető havi részletekben is, de jobban jársz anyagilag, ha kifizeted az egyéves díjat egy összegben előre, így ugyanis kedvezőbb a díjszabás. Ráadásul utóbbi esetben minden csomaghoz díjmentesen jár egy .hu domain is.

Minden konstrukció esetén korlátlan létrehozható tárhellyel, limit nélküli domainnel, adatbázissal, e-maillel és ftp-vel tervezhetsz. A csomagok támogatják a CMS rendszerek használatát, a Cpanel+WHM tárhelykezelő pedig magyar nyelven elérhető.

Az éves szintű rendelkezésre állás 99,7%-os ennél a szolgáltatónál, ami rendkívül jónak számít. A teljes tárhelyről napi biztonsági mentés készül backup szerverre, így soha nem kell az adatvesztés rémétől rettegned sem neked, sem ügyfeleidnek.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.