Támogatott tartalom

Jó kezekben van, ha kemence ajtót keres

Nem vitás, egy remekbe szabott kemence ajtó rendkívül sokat dobhat a kedvenc tűzhelye megjelenésén. A nyílászáró rusztikus vonalai, valamint a különös gondossággal kivitelezett gombok és fogantyúk nemcsak magát a sütő alkalmatosságot emelik egy új szintre, de akár az egész konyha vagy terasz miliőjét is évszázadokkal visszarepíti az időben. 

A Benkel Kft. változatos palettája azonban nemcsak különböző méretű kemence ajtókat foglal magába, de a dobbal együtt kapható sütőajtók is roppant népszerűek a vásárlók körében. Ráadásul, a klasszikus, íves formájú, fémlemezes kemence ajtó változat mellett, ma már akár üveges kivitelben is kérhetjük a gyártótól.

A fatüzelés elengedhetetlen végterméke a hamu, ennélfogva a hamuzó megléte is kötelező a sütők esetében. Ahhoz tehát, hogy az idilli kép teljes legyen, nem hiányozhat a cseppet sem kevésbé dekoratív hamuzóajtó sem. Gyergyay Benedekre és társaira azonban ebben az esetben is bátran számíthat. Ezek a kiegészítők ráadásul nemcsak esztétikusak, de kitűnő minőségnek örvendenek, tartósak és maximálisan biztonságosak is.

A hely, ahol a vízteres kandalló áraktól sem kell megijedni

A Benkel Kft. kínálatában természetesen nem csupán kemence ajtókat talál kitűnő ár/érték aránnyal, de az említett családi vállalkozásnál a vízteres kandalló árak is a földön járnak. Amellett, hogy nem kell kifosztania a családi kasszát egy ilyen típusú betét vásárlása esetén, más előnyökkel is szembesülhet, ha a szentendrei cég mellett teszi le a voksát.

A kifogástalan anyagminőség és a dekoratív kivitelezés csak két másik érv a sok közül, amiért érdemes felkeresni a Benkel gyártóműhelyét. Ráadásul ez az a hely, ahol az alacsony vízteres kandalló árak a kiváló szakértelemmel és a több évtizedes szakmai tapasztalattal is kéz a kézben járnak.

Legyen szó kis helyiségek fűtésére specializált légfűtéses kandallóbetétről, esetleg egy már meglévő fűtőrendszerhez kapcsolható vízteres kandallóról, Gyergyay Benedek és társai készséggel állnak a szolgálatára! Sőt, a fűtéstechnikai szakemberek nemcsak a választásban segítenek, de akár a kandallónak az Ön igényeivel harmonizáló testre szabásában is.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.