Gazdaság

Kamerarendszer telepítésével kapcsolatban forduljunk az Alarmdirect csapatához!

A kamerarendszer telepítés minden kétséget kizáróan az egyik leghatékonyabb módja a személy- és vagyonvédelemnek. A szóban forgó biztonságtechnikai eszközök manapság már nem számítanak megfizethetetlen luxusnak – hála a gyártók által kínált költséghatékony beszerzési díjaknak, illetve a szintén reális áron kínált telepítésnek.

Magánszemélyként sem kell lejjebb adni az elvárásainkból

A céges objektumokon, közterületeken és hivatalos intézményeken túl, egyre több családi háztartás kötelező kelléke is az említett védelmi rendszer. Legyen szó kültéri vagy beltéri kamerarendszer telepítéséről, a kifogástalan minőség irányában támasztott elvárásainkból nem engedhetünk.

A professzionalizmusukról ismert Alarmdirect gárdájával szerencsére erre nincs is szükség – a pénzünkért cserébe ugyanis garantált megbízhatóságot, kifogástalan színvonalú szolgáltatást, gazdag műszaki tartalommal elérhető, sokoldalú minőségi eszközöket kapunk.

AHD (analóg-digitális), IP és HD-TVI kamerarendszerek színes spektrumon mozgó kínálata várja az érdeklődőket az Alarmdirect változatos palettáján.

Kamerarendszer telepítése: biztonsági berendezés modern köntösben

A rohamléptékű technológiai fejlődés természetesen a biztonságtechnikai rendszerekre is rányomta a pozitív bélyegét. Ezek az ultramodern berendezések már a távoli betekintés funkcióval is el vannak látva, amelynek köszönhetően akár az okostelefonunkon keresztül is élőképes megfigyelésben lehet részünk, tartózkodjunk bármely pontján is a világnak.

Ennek a funkciónak az alapfeltétele a megfigyelt területen már kiépített, minimálisan 1Mb/s feltöltésű sebességgel operáló internetes kapcsolat megléte.

Kamerarendszer telepítés – mit kell tudni a tárolási kapacitásról?

Személyes igény és a kamera beállítási lehetőségeinek függvényében a berendezés rögzítheti az eseményeket akár nonstop, 0-24-ben, de mód van arra is, hogy csupán tényleges mozgás esetén vagy egy előre meghatározott időszakban lépjen működésbe.

A merevlemez nagysága, illetve az említett beállítás az, ami tulajdonképpen meghatározza, hogy mekkora idősávot képes tárolni az adott eszköz. Ez bizonyos modellek esetében akár több hét is lehet.

Hirdetés (X)


Profigazda.hu - Gazdabolt

Hirdetés


Profigazda.hu - Gazdabolt

Hirdetés

Friss cikkek innen:Gazdaság

Comments are closed.

Kedves Látogató! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.