Gazdaság

Kamerarendszer telepítésével kapcsolatban forduljunk az Alarmdirect csapatához!

A kamerarendszer telepítés minden kétséget kizáróan az egyik leghatékonyabb módja a személy- és vagyonvédelemnek. A szóban forgó biztonságtechnikai eszközök manapság már nem számítanak megfizethetetlen luxusnak – hála a gyártók által kínált költséghatékony beszerzési díjaknak, illetve a szintén reális áron kínált telepítésnek.

Magánszemélyként sem kell lejjebb adni az elvárásainkból

A céges objektumokon, közterületeken és hivatalos intézményeken túl, egyre több családi háztartás kötelező kelléke is az említett védelmi rendszer. Legyen szó kültéri vagy beltéri kamerarendszer telepítéséről, a kifogástalan minőség irányában támasztott elvárásainkból nem engedhetünk.

A professzionalizmusukról ismert Alarmdirect gárdájával szerencsére erre nincs is szükség – a pénzünkért cserébe ugyanis garantált megbízhatóságot, kifogástalan színvonalú szolgáltatást, gazdag műszaki tartalommal elérhető, sokoldalú minőségi eszközöket kapunk.

AHD (analóg-digitális), IP és HD-TVI kamerarendszerek színes spektrumon mozgó kínálata várja az érdeklődőket az Alarmdirect változatos palettáján.

Kamerarendszer telepítése: biztonsági berendezés modern köntösben

A rohamléptékű technológiai fejlődés természetesen a biztonságtechnikai rendszerekre is rányomta a pozitív bélyegét. Ezek az ultramodern berendezések már a távoli betekintés funkcióval is el vannak látva, amelynek köszönhetően akár az okostelefonunkon keresztül is élőképes megfigyelésben lehet részünk, tartózkodjunk bármely pontján is a világnak.

Ennek a funkciónak az alapfeltétele a megfigyelt területen már kiépített, minimálisan 1Mb/s feltöltésű sebességgel operáló internetes kapcsolat megléte.

Kamerarendszer telepítés – mit kell tudni a tárolási kapacitásról?

Személyes igény és a kamera beállítási lehetőségeinek függvényében a berendezés rögzítheti az eseményeket akár nonstop, 0-24-ben, de mód van arra is, hogy csupán tényleges mozgás esetén vagy egy előre meghatározott időszakban lépjen működésbe.

A merevlemez nagysága, illetve az említett beállítás az, ami tulajdonképpen meghatározza, hogy mekkora idősávot képes tárolni az adott eszköz. Ez bizonyos modellek esetében akár több hét is lehet.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Gazdaság

Comments are closed.