Támogatott tartalom

Kerekeken guruló kollégaként segíti a mindennapokat egy megfelelő kishaszongépjármű

Az egyik pontból a másikba való szállítás esetében – legyen szó bármilyen termékről vagy anyagról –  mindennek az origója a megfelelően kishaszongépjármű kiválasztásával történik. Mivel elképesztően széles a választék, így első ránézésre nem könnyű az egyes modellek között eligazodni, de nem lehetetlen.

Egy alvázas vagy platós kisteherautó például hamar „guruló” kollégává lép elő, ugyanis nagy mértékben segíti a mindennapi munkavégzést kényelem és praktikum szempontjából egyaránt.

Mit tud egy platós kisteherautó?

Ha valaki nagy teherbírású kishaszongépjármű beszerzését gondolkozik, akkor a platós kisteherautó igen komoly előnyökkel bír. Egyrészt ugyanis az alumínium lehajtható oldalfalak megkönnyítik a le-és felpakolást, hiszen egy három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözetről van szó.

A rakterület és a rugalmas platóméret pedig a kisebb és nagyobb méretű dolgok egyik pontból a másikba való szállítását egyaránt segíti. Így kevesebbszer kell fordulni akkor is, ha komoly mennyiségű anyag elszállításáról van szó.

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet is. A kínálatban négy különböző járműépítmény is található, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

Mit ad egy alvázas kisteherautó?

kishaszongépjármű

Az alvázas kisteherautók stabilitását pedig a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja. Mindezeken felül a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

A dupla parabolarugós hátsó felfüggesztés pedig csak hab a tortán ebben az esetben. Ezek a járművek öt különböző felszereltségi szinten állnak azok rendelkezésre, akik szeretnék kihasználni ennek előnyeit.

Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig nagy mértékben hozzájárulnak a sofőrök vezetési élményéhez is.

Minderre pedig felteszi azt a bizonyos pontot az i-re az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Vagyis ahogy a fentiekből is látható, gyakorlatilag nem létezik olyan cél vagy munkakör, amely teljesítéséhez ne létezne tökéletes kishaszongépjármű.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.