Gazdaság

Kihirdették az AM és a NAK szaktancsadói pályázatának nyerteseit

Kihirdették az Agrárminisztérium (AM) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közös szaktanácsadói pályázatának idei nyerteseit – közölte a NAK csütörtökön az MTI-vel.

Az év szaktanácsadója címet Naszvadi Endre Zoltán Tolna megyei szaktanácsadónak ítélték, aki a Dél-Dunántúl legnagyobb szaktanácsadói központját hozta létre, több mint száz szövetkezeti és kétezer gazdálkodó ügyféllel rendelkezik.

Bányai Tibor Az év innovatív szaktanácsadója különdíjat, Mészáros Gergely pedig Az év erdőgazdálkodási szaktanácsadója különdíjat nyerte el. Illés Attila, Kiss Gábor, Vágner Ákos elismerő oklevelet vehetett át – közölték.

A díjakat a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow keretében Mezőfalván adta át Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Győrffy Balázs, a NAK elnöke, valamint Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Agrár-tanácsadási Bizottság elnöke.

Az év szaktanácsadója díjat azok kaphatják, akik kiemelkedően, a mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgálva végzik a munkájukat. A minisztérium és a kamara másodszor hirdette meg a pályázatot – olvasható a közleményben.

Kép forrása: Pixabay.com

Forrás: MTI

Friss cikkek innen:Gazdaság

Comments are closed.