Támogatott tartalom

Kinek érdemes előfizetnie streaming szolgáltatásra?

A streaming egyre nagyobb teret hódít, nem véletlenül. E szolgáltatással lehetsz szinte bárhol a bolygón, képessé válhatsz arra, hogy multimédiás tartalmat közvetíts az interneten keresztül. Ez azt jelenti, hogy a világ másik felére is sugározhatsz videó- vagy hanganyagot.

A RackForest streaming szolgáltatásának előnyeit mindenki élvezheti, aki előfizet rá. Ezzel a technikával könnyedén tudósíthatsz egy rendezvényről olyanok számára, akik valami miatt nem tudtak rá elutazni. Használhatod ezt a módszert arra, hogy egy konferencia, sportesemény vagy egy koncert képi és hanganyagát oszd meg azokkal, akikkel csak szeretnéd.

Azoknak, akik szeretnék megtekinteni a streamet, nincs szükségük más egyébre, mint stabil internetkapcsolatra és egy eszközre, amivel fel tudnak kapcsolódni a világhálóra.

Egyre többen preferálják a videós tartalmakat

Míg néhány évvel ezelőtt a legtöbben írásos anyagokból gyűjtötték az információkat, addig ma már megváltoztak a tartalomfogyasztási szokások. A legtöbben csak a közelmúltban kezdtek el videókból tájékozódni cikkek helyett. Ez elsősorban az olyan platformok terjedésének köszönhető, mint a YouTube, az Instagram vagy éppen a TikTok.

Korábban nem is lehetett máshonnan tájékozódni a neten, mint cikkekből. Nem voltak elérhetők süteményekről készült videók és barkácsvideók sem. Manapság viszont nemcsak angolul, hanem számos más nyelven is vannak egészen magas színvonalú “filmek” az élet legkülönfélébb területeiről. Egyre több és több tartalomgyártó dönt úgy Magyarországon is, hogy belevág a videózásba, így a magyar nyelvű videók száma is megszaporodott.

Senki nem akar programok telepítésével vesződni

Míg néhány évtizede teljesen természetes volt, hogy az emberek különféle kodekeket telepítettek a gépükre, hogy meg tudjanak nézni egy-egy videót, addig a modern kor embere idegenkedne az ilyesmitől. Mindenki mindent azonnal akar. Még azt sem akarja kivárni senki, hogy maga a megnézni kívánt videó letöltődjön, rögvest el akarják indítani a felhasználók a mozgóképes tartalmakat, amint megtalálják.

Erre a megoldásra találták ki a streaminget. Ennek hála nem kell hosszú perceken át várni, amíg az utolsó képkocka is letöltődik a háttértárolóra. Azon nyomban el lehet indítani, és néhány másodpercen belül élvezhető is a videó! És természetesen később sem kell azzal bajlódni, hogy mi legyen a letöltött fájllal, hiszen fizikailag nem is lesz semmi a gépen a lejátszás befejezését követően sem.

Versenyelőnyt jelenthet belépni a videós piacra

Még mindig vannak olyanok, akik hezitálnak, hogy belevágjanak-e a videózásba. Velük szemben mindenképpen előnybe kerülhet az, aki ezt megteszi. Ugyanakkor ha a vetélytársaid már nekiláttak ennek, akkor itt az ideje, hogy felzárkózz hozzájuk!

A RackForest streaming szolgáltatásához nem kell saját infrastruktúra és streaming szerver sem. Pusztán egy előfizetéssel minden könnyen megvalósítható. E szolgáltató az alapcsomag keretein belül 30 terrabájt havi összforgalmat is biztosít.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.