Támogatott tartalom

Lakberendezés egyszerűen – egy modern és egyben meghitt kuckó története

Harmónia. Ez a szó, amelyet néha egyfajta elérhetetlen álomként definiálunk, pedig nem kell ennek így lennie, különösen akkor, ha az otthonunkról van szó. A változás az élet része, tehát amikor úgy érezzük, hogy az otthonunkat is átalakítanánk, tegyünk így bátran!

A következő cikk leginkább azért született, hogy inspirálódj és ihletet meríts! Tarts velünk és tudd meg, hogy milyen színek, anyagok és stílusok hódítanak napjainkban!

Ezek a színek mutatnak a legjobban egy modern lakásban

Nagyon sok olyan szín van, ami népszerű, de elsőre talán senki nem a szürkét és a sárgát mondaná. Első hallásra még furán is hangozhat ez a különös párosítás. Ez a kombináció azonban mégis képes harmóniát teremteni egy adott helyiségben. Az ilyen színösszeállításban pompázó szobában már csak egy, a vaszonkep.hu galériájából választott vászonképet kell elhelyezni, és teljes lesz az összhang.

Az rajtunk múlik, hogy melyik szín lesz a domináns, ám ne feledjük el, hogy a két egymással kontrasztban lévő szín közé egyfajta híd is kell, ami lehet egy-egy alapanyag is, például a fa. A falakra hangulatos vászonképeket tehetünk ki, amelyek valósággal kiemelkednek a térből.

Amennyiben nem érezzük, hogy ennyire merészek lennénk, akkor a pasztell árnyalatok mellett egyaránt voksolhatunk. Ezek látványosak, ugyanakkor egy kis finomságot csempésznek a lakásba. A szürke és a sárga színek mellett az aqua, a menta, a piros és a kék egyaránt meghatározó árnyalat idén.

Jöhetnek a természetes elemek?

Szót kell ejteni a legfontosabb kiegészítőkről is. A természetesség egyre nagyobb hangsúlyt kap, vagyis nagyjából minden trendi, ami ezt sugározza. A növények közül a szárított darabok sem kerülnek háttérbe, csupán egy különleges vázát kell biztosítanunk számára.

A faburkolat nemcsak a padlón mutat jól, hanem a bárhol helytáll. Sokan kedvelik még a rusztikus stílus is: egyrészt a kézműves termékek, másrészt a felújított, örökölt régiségek sem mentek ki teljesen a divatból. Bármi, ami egyedi, képes új értelmet adni a környezetének.

Milyen az otthonos otthon?

Röviden és tömören: korszerű és hangulatos. Nem feltétlenül kell lemondani a stílusos és a minimalista produktumokról és a kuckóba illő különlegességekről. A két stílust ötvözni is lehet. A lényeg, hogy olyan otthont teremtsünk magunknak, ahová jó hazatérni.

Amikor már mindent megterveztünk, akkor érdemes egy-két minőségi vászonképet is beszereznünk: ez készülhet családi fotóból, ábrázolhat állatokat, tájakat, híres festményeket és szürrealista alkotásokat, a lényeg, hogy tudjunk azonosulni vele.

Így születik meg az otthon, ami egyszerre lesz családi fészek és az év lakásdekorációs trendjeinek megfelelő modern lakókörnyezet. Szeretnéd te is megtervezni az álomotthont? Mindent bele!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.