Támogatott tartalom

Melyek a legjobb csőbúvár szivattyú márkák?

A csőbúvár szivattyú minden esetben remek megoldást kínál, amikor valamilyen mélyebben lévő víznyerő helyről kell a vizet a felszínre juttatni. A mezőgazdaságban éppúgy hasznos berendezésnek számít, mint egyes, házkörüli, kerti feladatok elvégzésére, például a beázott pince víztelenítése vagy egy kútból történő locsolás, öntözés esetén, de a kerti csap vagy a kerti zuhany vízellátását is képes megoldani.

Mikor használható a csőbúvár szivattyú?

Ha a vizet 8 méteres vagy annál nagyobb mélységből kell kinyerni, akkor a felszíni szivattyúk már nem lesznek képesek ellátni ezt a feladatot. A csőbúvár szivattyú sajátossága, hogy gyakorlatilag nem is szivattyúzza, hanem felnyomja a szükséges vizet. Nagy teljesítményre képes és rövid idő alatt tud jelentős vízmennyiséget mozgatni.

A csőbúvár szivattyút sokszor csak merülőszivattyúként emlegetik, ez pedig utal a másik sajátosságára, amely szerint nem a felszínen, hanem a víznyerő helybe, például egy kút vizébe merítve működik, innen hozza felszínre a szükséges folyadékmennyiséget.

Melyek a legjobb csőbúvár szivattyú márkák?

A dán Grundfos ismert márka a szivattyúk- és búvárszivattyúk piacán, a termékeit a minőség mellett a megbízhatóság és a hosszú élettartam is jellemzi. A Grundfos SQ 2-55 csőbúvár búvárszivattyú szűkebb és tiszta vízű fúrt kutakba kiváló és ugyanakkor hosszú távú megoldás lehet.

A szintén szivattyúrendszerekre specializálódott AQUALIFT termékét, a 75QJD122 – 0,55 búvárszivattyút is érdemes megemlíteni, amely elsősorban házkörüli locsolásra és öntözésre ajánlott.

Ha pedig szivattyúkról esik szó, akkor nem maradhat ki a Pedrollo sem a felsorolásból: a neve egyet jelent a minőséggel, ráadásul a termékek javítása és az alkatrészeik utánpótlása is könnyen megoldható.

Egyik zászlóshajójuk, a 4BLOCK termékcsaládhoz tartozó legújabb verzió, a Pedrollo 4BLOCKm 2/9 búvárszivattyú, egy kifejezetten fúrt vagy ásott kutakba tervezett, prémiumkategóriás csőszivattyú. Házi vízellátó szivattyú mellett, akár közepes ipari vagy mezőgazdasági vízellátási feladatok esetén is megállja a helyét.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.