Támogatott tartalom

Miért legyen alumíniumkerítésed?

A kerítések meghatározóak az épület és környezet stílusa, hangulata, harmóniája szempontjából, rendezettséget teremtenek, így sok múlik azon, milyen anyagot, színt és megjelenést választunk.

Mindezek ellenére sokszor csak kötelező feladatként tekintünk a kerítésépítésre, és gyakran a költségvetés hiányában döntünk egy hosszú távon kevésbé előnyös megoldás mellett.

Pedig valamennyi közül az alu kerítés léc jelenti a legmodernebb és karbantartás szempontjából a legjobb megoldást. Hogy miért? Lássuk az alumíniumkerítések előnyeit!

Melyik legyen?

A kerítés típusának, anyagának kiválasztása, paramétereinek megtervezése komoly feladat, költségei okán is évtizedekre szóló döntés, amely növelheti, de akár csökkentheti is az ingatlan értékét.

Érdemes időt szánni a tervezésre, és számba venni a lehetőségeket, azok előnyeit, hátrányait, és ennek tudatában dönteni. Senki sem akar magának temérdek plusz munkát egy kimerítő építkezés után, így egy újabb ok, ami miatt az alumíniumkerítés lesz a legjobb választás.

Íme, az előnyök:

  • Nem csak 1-2 évig szép.
  • Nem kell festeni, karbantartani.
  • Gyorsan elkészül, hiszen csak összeszerelést igényel.
  • Testre szabható, egyedi megjelenésű lehet.
  • Esztétikus.
  • Hosszú távon megtérülő befektetés.

Sokan ragaszkodnak a hagyományos kerítés alapanyaghoz, a természetesen szép fához, azonban ritkán gondolnak bele, hogy az esztétikus megjelenés megőrzése rengeteg munkát igényel az évek folyamán, és hogy ennek milyen költségei vannak.

Nem beszélve egy fémkerítésről, amely bár nem annyira sűrűn, de szintén karbantartást igényel. Ezzel szemben az alumíniumkerítéssel telepítés után semmi dolgod.

Tartós, stílusos és gondozásmentes

A porszórt alu kerítéslécek ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, nem fakulnak, nem kopnak, nem törnek, nem rozsdásodnak, de a kártevők sem fenyegetik, így időtálló megoldást jelentenek. A gondozásmentesség a legnagyobb pozitívumuk, ez az, amiért a legtöbben erre szavaznak.

A kerítésrendszerek ára magasnak tűnhet, azonban érdemes egy gyors számítást végezni, mielőtt ez alapján döntenél.

Egy fakerítést ideálisan évente-kétévente csiszolni, kezelni szükséges, ami még egy rövidebb telekhatár mentén is nagy munka és jelentős anyagköltség. Ha pedig a munkát nem magad végzed, annak is magas költsége lehet.

15 éves élettartamra kiszámolva számottevő plusz kiadást jelent, ezzel szemben ugyanezen idő alatt egy alumíniumkerítésnek semmi költsége nincs, vagyis összességében még olcsóbb is.

Csúcskategóriás kerítések

A Kerítés Profil exkluzív megjelenésű, standard alumíniumkerítései prémiumminőségű anyagokból készülnek, és minden részletükben esztétikailag is tökéletesek, ugyanis a profilok láthatatlan csavarokkal rögzíthetők, és valamennyi léc színhez ugyanolyan árnyalatú kiegészítőket választhatsz.

A rendszer, illetve a rendszerelemek révén hibátlan kerítést építhetsz az elképzelésednek megfelelően, hisz a léceket a kívánt irányban és távolságban rögzítheted. Érdemes szétnézni a cég oldalán!

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.