Támogatott tartalom

Miért nem maradhat ki a Thesera kezelés a szolgáltatásaid közül?

Nem véletlen, hogy egyre több szépségszalon szolgáltatásai közé kerül fel a Thesera kezelés, ugyanis a vendégek rajonganak ezért az eljárásért és jellemzően nagyon hamar megtelik annak a szakembernek a naptára, aki foglalkozik ezzel. Megmutatjuk, miért érdemes neked is elvégezni az ezzel kapcsolatos szakmai tanfolyamot!

Azonnal látható az eredmény a thesrea kezelés után!

Mivel a thesera kezelés egy olyan ránctalanító és lifting hatású eljárás, amely hatására a megereszkedett bőr látványosan feszesebbé válik, az eredményt a vendég azonnal láthatja a tükörben. Ennek a hatása idővel pedig csak fokozódni fog. Egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe.

Hatékony bőrfiatalítás

A lifting hatású thesera kezelés megemeli a bőrt, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk.

A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd. Hiszen minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. A thesera kezelés pedig pontosan ezt nyújtja.

Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.

Tökéletesen fájdalommentes és nem kell aggódni a mellékhatások miatt

thesera kezelés

A ránctalanító és bőrfiatalító thesera kezeléshez nincs szükség tű használatára és semmilyen fájdalommal nem jár. A gyakorlatban az történik, hogy a bőr előkészítését követően egy hámlasztó habot és egy szérum keverék kerül fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat.

A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. Mellékhatása pedig nincs.

Vagyis a fentieket látva nem kérdés, hogy helye van a palettán a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő thesera eljárásnak is. Hiszen ki ne szeretne a lehető legnagyobb kényelemben látványosan megfiatalodni egy óra leforgása alatt?

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.