Támogatott tartalom

Mit tegyünk a kávézóasztalra?

Kávézóasztalt szinte minden nappaliban találunk. Eredeti ötlet, ha díszítjük valamivel, de visszafogottnak kell lennünk, nehogy túl rendetlenné tegye az egész szobabelsőt. Hogyan fogjunk hozzá?

Vágott virágok – időtlen szépség

Az egyik legszebb dekoráció a vágott virág. A kávézóasztalon is nagyon mutatós lesz, főleg olyan vázában, amelynek a stílusa illik a beltér berendezéséhez. A friss virágot szárazvirág-csokrokkal is helyettesíthetjük. A pampafű és az érett gabonakalász is nagyon stílusos lehet. Ez a megoldás tartós, és minden évszakban, így télen is beválik.

Alacsony cserepes növények

Eredetibb ötlet, ha alacsony cserepes növényekkel díszítjük a kávézóasztalt. Ha kisgyerekek is vannak a lakásban, olyan növényt válasszunk, amely biztonságos a számukra. Ha a pici épp csak járni tanul, semmiképp ne tegyünk virágcserepet, kaspót a kisasztalra, nehogy leessen. Ha összetörik, a gyerekünk is megsérülhet.

Tálca, díszekkel

Nem mindennapi dekorációt kapunk, ha egy szép tálcára különböző apró tárgyakat helyezünk. Mutatósak a gyertyák, a könyvek, az aprócska figurák, a féldrágakövek. A dísztálcán néhány csészét és egy esztétikus kancsót is elhelyezhetünk, hogy mindig készen álljunk a váratlan vendégek fogadására.

Mindig divatos: a gyertya

A szép gyertyákkal soha nem fogunk mellé. A legjobb, ha új, még nem használt díszgyertyákat választunk. Így mindig tökéletesen szépek lesznek, és maga a kávézóasztal is karakteres és eredeti lesz.

A fentiekből jól látszik, milyen sokféleképpen díszíthetők a kávézóasztalok. A dekorációkat ráadásul  néhány hetente vagy havonta cserélhetjük, így szinte észrevétlenül változtathatunk a lakás hangulatán. Önnek mi a kedvenc dekorációja? Kipróbálta már?

Az egyedi dizájn és a megfelelő méret nem minden! Az RTV szekrény kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a bútor funkcionalitását is. A gyártás anyagának nagy jelentősége van, mivel könnyen tisztíthatónak, tartósnak és sérülésállónak kell lennie.

A piacon különféle anyagokból készült bútorokat talál – az abszolút kedvencek a tömörfából készültek, amelyek nemcsak szépen néznek ki, hanem egyediek, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és rendkívül univerzálisak. Különböző stílusú belső terekhez illeszkednek, és soha nem mennek ki a divatból!

Melyik TV-asztalt válasszam? Fiókokkal, nyitott mélyedésekkel vagy polcokkal? Itt is válogathat a plusz tárhellyel felszerelt modellek közül, mert sok szekrény speciális CD-polcokkal, kis elektronikai cikkek számára ideális zárható szekrényekkel és tágas fiókokkal van felszerelve, amelyekben könnyedén elférnek a különféle szemét.

Az utolsó kérdés a kábelek elrejtése – a TV-szekrényt fel kell szerelni olyan megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a rendetlenség szabályozását. A bútorok hátulján a kábelek számára vágott nyílásokkal ellátott bútorok kiváló megoldást jelentenek – nemcsak elrejtik az összes kábelt, hanem megfelelő szellőzést is biztosítanak.

Kép forrása: Vidaxl.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.