Támogatott tartalom

Point-S gumiabroncsok magas infláció idején

Az elmúlt években az abroncsárak egyre inkább emelkedtek, a 2022-es évben szinte rekordot döntő 15 %-os áremelkedést tapasztalhattunk. A magas infláció miatt sajnos 2023-ban is emelkednek az abroncsárak, ez pedig sokak számára jelent gondot, hiszen lassan itt az ősz, és sokakat érint az abroncsvásárlás kérdése.

Ha az abroncsokról van szó, akkor mindenképp lényeges, hogy jó minőségű abroncsot válasszunk, olyat, amely biztonságos vezetési élményt és komfortos közlekedést tesz lehetővé.

Emellett természetesen a kedvező árak is fontosak, így sokan keresik a középkategóriás abroncsokat, melyek jó ár-érték arányt képviselnek az abroncspiacon belül. A Point-S neve a legtöbbeknek nem is az abroncsok miatt ismerős, hanem a szervizek miatt, hiszen a márkának kiépített szervizhálózata van Magyarországon is.

Ugyanakkor abroncsokat is találunk ezzel a márkanévvel, ugyanis a Pont-S 1994-ben elkezdett saját márkás abroncsokat is gyártani, illetve forgalmazni, és jelenleg is a középkategóriás szegmensben képviseltetik magukat – írja a gumiabroncsakciók.

A Point-S téli és nyári abroncsairól

A Point-S kínálata még nem kimondottan széles, viszont mind a Point-S Summer S, mind pedig a téli abroncsok a Point-S WinterStar 4 és a Ponti-S Winter S magas minőséget és kedvező árakat képvisel, és teljesítményével helye van a középkategóriás márkák között.

A Point.S Summer S nyári gumi egy megbízható nyári abroncs, mely remek teljesítményt nyújt száraz és nedves körülmények között egyaránt. Ha leginkább városi közlekedésre használjuk az autónkat a mindennapokban, akkor ez az abroncs igenis remek választás lehet.

téli abroncsok kínálata jelenleg talán érdekesebb a számunkra, hiszen hamarosan itt az őszi/téli szezon. A Point-S márka két abronccsal is képviselteti magát: a Point-S WinterStar 4 és a Ponti-S Winter S.

A Point-S WinterStar 4 egy meglehetősen népszerű abroncs, mely többféle kivitelben is létezik, hiszen kisteher és SUV autókra is gyártják őket, nemcsak személyautókra.

A speciális keveréknek és az egyedi mintázatnak köszönhetően nagyon jó teljesítményt várhatunk tőle mindenféle téli körülmény között. A Winter S is keresett, bár egy régebbi szériáról van szó, melytől hasonlóan jó teljesítményt várhatunk.

Miért éri meg a Point S abroncsokat választani idén is?

A Point-S abroncsok magas minőséget képviselnek, de nem ez az egyetlen oka annak, hogy sokan választják ezeket a gumikat. A kedvező árak is döntő szerepet játszanak ebben, ami manapság, a magas infláció idején lényeges szempont. Az idei őszi szezonra is várható egy jelenetős áremelkedés, de a Point-S abroncsok még így is kedvező árakat tudnak képviselni, ezért mindenképp érdemes számításba venni őket.

Már most, augusztusban érdemes elkezdeni keresgélni, hiszen jelenleg még a tavalyi, kedvezőbb árakon tudjuk beszerezni a téli gumikat, így még olcsóbban juthatunk hozzá a Point-S abroncsokhoz is. Amennyiben megbízható, de mégis kedvező árú abroncsot keresünk a Point-S gumikat mindenképp érdemes számításba venni.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.