Támogatott tartalom

Szandál, papucs, nyár: Te bevásároltál már?

Itt a nyár, és szinte érezzük a talpunk alatt Rio De Janeiro homokos tengerpartját, ahol nyüzsögnek a turisták, és mindenki szívesen időzik. Egy olyan gazdag lakónegyedben, ahol világszínvonalú üzletek és éttermek találhatók, ki ne időzne szívesen? Képzeld, hogy vannak olyan lábbeli márkák, amelyek kifejezetten ezt a feelinget idézik fel előttünk! 

A következő pár sorban most megmutatjuk, hogy milyen nyári darabokkal válhatsz te is egy brazil divatdiktátorrá. 

Lábujjas darabok, amelyek egy nyár alatt sem hiányozhatnak!

Az a helyzet, hogy a flipflop szerintem egy nő cipősszekrényéből sem hiányzik. Ha az utcára nem is szívesen veszed fel, egy helyen biztosan felhúzod a lábadra, mégpedig a strandon! A LifeStyleShop webáruház Ipanema kínálatában azok is megtalálják a tökéletes lábbelit, akik még nem is tudják igazán, hogy mit keresnek.

Mit szólnál néhány szivárványszínű, pasztell árnyalatokban pompázó flip flop darabhoz, amelyek elképesztően kényelmes talpakkal vannak ellátva? Ha nem igazán vagy oda a hagyományos lábujjas fazonért, akkor köztes- és keresztpánttal kiegészített változatok közül is választhatsz.

Ha ez sem lenne elég, jöhet a “hanyatt esős” fazon, amelynek enyhén emelt talpa kicsit feldobja a lábujjas papucs megjelenését.

Mennyire változatos a szandálok kínálata?

Egy-egy márka eszméletlenül pofás kollekciókkal hozakodik elő a nyári szandálok területén. Vannak letisztult, egy vagy két színnel megtervezett termékek, de sokszor a nagyon színes és mintás, vad elképzelések nyernek. A színeket illetően szintén nincsennek megkötések, mivel valamennyi árnyalat képviselteti magát, valamilyen formában.

A szandálok egyébként szerintem a favorit darabok ebben az időszakban. Elegendő tartást és szellőzést biztosítanak a lábaknak, plusz könnyen és akár gyorsan is mozoghatunk bennük.

Egyébként már az egészen pici gyerkőcöket is megcélozzák a nagyobb márkák, tündéri mesefigurás és szemet gyönyörködtető, színes termékeikkel.

Hol keresd mindezt?

A nyár legfőbb márkája az Ipanema! A brazil életérzést megjelenítő brand pontosan tudja, hogy mi kell a divat szerelmeseinek, és mindenféle kialakítás, mindenféle stílus érezhető kollekcióikon. Tisztában van azzal, hogy a nőknek több kell a divatnál, hiszen a komfort és a minőség kihathat a hangulatunkra is.

Ipanema elég fontos szerepet játszik Rio életében, saját oktatási intézményeivel és színházaival maga a kultúra bölcsője. A Banda de Ipanema például az egyik legismertebb felvonulás ezen a vidéken, amelyen közel 50 000 ember szokott részt venni.

A szikrázó napsütés és a forróság csak megfelelő lábbelikkel viselhető el, s ezt biztosítja számunkra az Ipanema is. Én pedig remélem, hogy egyszer tényleg egy mesebeli helyen sétálgatsz majd kedvenc márkás papucsaidban.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.