Támogatott tartalom

Természetes komponensű szérumokkal a sugárzó arcbőrért!

Mindannyiunkat foglalkoztat a kérdés, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy bőrünk még ragyogóbbá és élettel telibbé válhasson. A jó hír, hogy a gyógynövények erejét elfogadva választhatunk natúr és biokozmetikumokat, szépítő szérumokat, amelyek hatóanyag koncentrátumok a bőr kisimítására, ránctalanítására.

Szérumok alkalmazása a szépségmegőrző rutin részeként

Különösen az őszi-tavaszi megújulás időszakában érdemes kihasználni a szépítő kozmetikumok nyújtotta előnyöket. A legjobb megoldás azonban, ha beillesztjük a mindennapi arcápolási rutinunkba. A BIOLA Webshop szérumok termékköre bőséges választékot kínál, ezen készítmények természetes növényi hatóanyagokkal készülnek, mentesen az irritáló, allergizáló összetevőktől, mesterséges vegyületektől.

A tudatosság rendkívül fontos a szépségápolásban is! A natúr és bio arcápoló szérumok természetes összetevők révén biztosítják a tápanyagellátást, hidratálást, segítik a bőrregenerációt, és feszesebbé, fiatalosabbá varázsolják arcbőrünket. Miért ne használnánk ki ezt a hatékony, mégis természet ihlette gyógynövény alapú megoldást?

A legtöbben a nyári időszakot megelőzően törekednek elsősorban a fiatalos bőr megteremtésére, mi azonban azt javasoljuk, hogy rendszeresen helyeződjön nagyobb fókusz a tonizálásra. A szérumok gyors hidratáció által intenzív napindító segítséget nyújtanak a bőrnek, esti alkalmazás esetén pedig kiváló alap a bőrregeneráció támogatásaként.

Ideálisak előkészítés gyanánt is, a további ápoló lépésekhez, vagyis a föléjük kerülő arckrémek hatékonyságát fokozzák. Gyors felszívódás jellemzi őket, így komfortos alkalmazást tesznek lehetővé.

Natúr arcápoló szérumok a természetesség jegyében

A koncentrált hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutva fejtik ki hatásukat, vagyis pozitív változásokat teremtenek a fiziológiai, élettani folyamatok fokozása által.

Bőrtápláló, szépítő koncentrátum az Everyoung Biodynamic Skincare Bio Goji & Yam szépítő szérum, mely bioaktív hatóanyagai révén a bőröregedés látható jeleinek mérsékelésében is segítséget nyújt. Gyógynövény komponensek, antioxidáns vitaminok, esszenciális zsírsavakban és fitoszterinekben gazdag olajok egyetlen csodálatos szérumba zárva.

A kurkuma és görögszéna kivonat a vitális bőrállapot megteremtésében játszik szerepet. Rendszeres alkalmazásával aktívan tehetünk a fiatalosabb, kisimultabb bőrállapotért.

Fontos kiemelnünk az Everyoung Biodynamic Skincare Bio perilla rózsa rejuvenáló szérumot is, mely antioxidánsokban dús perilla, aszparágus és rozmaring kivonatokat tartalmaz.

Bőrszépítés a természet erejével!

Válasszunk biodinamikus kozmetikumokat, a Demeter minősítésűek mentesek a mesterséges konzerválószer molekuláktól és szintetikus illatanyagoktól! A natúr és biokozmetikumok rendszeres alkalmazásával arcbőrünk fiatalossá, ragyogóvá és élettel telivé válhat. Tegyünk aktívan naponta a gyógynövényekkel egy kisimultabb, üde bőrállapotért!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.