Támogatott tartalom

Tippek, hogyan legyen hangulatos a karácsonyi világítás

Az ünnepi szezon beköszöntével a karácsonyi fények apró csillagokként fénylenek kül- és beltéren egyaránt. Különleges hangulatot árasztanak a fényfüzérek és díszlámpák, melyek a modern LED technológiának köszönhetően, kis költséggel üzemelnek.

Az otthonunk külsejét ugyanúgy feldíszíthetjük, mint a belső tereket az egyedi világítás segítségével. A mömax karácsonyi világítás tekintetében is számtalan lehetőséget kínál, így biztosan megtalálhatjuk a megfelelő dekorációt.

A hangulatos figurás díszítőelemek mellett a fenyőfát helyettesítő világítás szép kiegészítője lehet a lakásnak. De vajon hol használhatjuk még a fényeket és különböző formáikat a dekorációban?

Beltéri díszítés fényekkel

Az utóbbi években kedvelt beltéri dekorációként alkalmazzák a manó figurát, melyet többen saját maguk készítenek el. A karácsonyi világítótestek között is találunk ilyen formájú lámpákat, melyek a hangulatot fokozhatják és elhelyezhetőek a fenyőfára függesztve vagy a kandallópárkányra akasztva egyaránt.

Egyszerűen imádnivaló az a fajta dekorvilágítás, amely egy téli életképet mutat be számunkra. A sötétben világító LED fényekkel kiegészített montázs egy meghitt pillanat megörökítése. A téli, hófödte tájon legelésző szarvasok látványa megnyugtatóan hat bárkire. A kisebb változatok akár a fenyőfára felakasztva is használhatóak.

Fenntarthatóság elve karácsonykor

A környezettudatosság sokak számára érzékeny kérdés, mely a karácsonyi időszakban is előkerülő téma. A fenyők kivágása nélkül ünnepelhetünk, ha a minimalista hangulatú, karácsonyfa formájú LED díszlámpát helyezzük a helyiség középpontjába. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknél nincs kis gyermek, hiszen az ő mosolyuk és örömük, amikor meglátják a csodásan feldíszített fenyőfát, felejthetetlen.

Rengetegen keresik a természetes anyagokat a dekorációk területén is, így számukra lehet jó választás a valódi fa virgácsokkal történő díszítés. A nagy méretű vázába helyezhető ágak között aprócska LED lámpák találhatóak, melyek szentjánosbogárként világítanak a sötétben.

Fényárban úszó kert

A kültéri dekorációk közül egyre többen választják a fényfüzéres díszítést. A LED lámpák erős fényt bocsátanak ki, kevés áramfelvétellel, így ideális megoldást jelentenek arra, hogy több éjszakán keresztül bevilágítsák otthonunk környezetét.

Újabban a mini reflektorok használata is elterjedt, melyek kül- és beltéren egyaránt használhatóak. A bármerre irányítható fénysugár és a különleges izzófej segítségével a falakra, mennyezetre mozgó hópelyheket tudunk varázsolni. Így a melegebb téli napokon is úgy érezhetjük, hogy a sarkkörön ünnepeljük a karácsonyt.

A különféle figura akakú lámpák szintén kiváló díszítést eredményezhetnek kültéren. Az ajándékdoboz, hóember, rénszarvas és egyéb alakzatot formáló LED világítás szép keretet adhat a kertnek vagy a bejáratnak.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.